НФПУ
Пятница, 29.03.2024, 06:45



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Львівські авіалінії -розкрадання державного авіапідприємства - Форум ] [ Регистрация ] [ Вход ]
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Отношение к НФПУ » Отношение к НФПУ » Львівські авіалінії -розкрадання державного авіапідприємства (державний дерибан в цивільній авіації)
Львівські авіалінії -розкрадання державного авіапідприємства
ВПІТПДата: Пятница, 15.05.2009, 15:45 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Репутация: 0
Статус: Offline

Дерибан.
З подачі аферистів Мінтрансу та Державіаадміністрації ефективне в минулому державне авіапідприємство "Львівські авіалінії" готовлять до «прихватизації»: розпродали літаки, обладнанання та двигуни за демпінговими цінами на сумнівних агробіржах (за рахунок чого інколи платять зарплату), зупинили виконання всіх регулярних польотів, організували звільнення неугодних з активу Вільної профспілки інженерно-технічних працівників ДАП "Львівські авіалінії" (ВПІТП). Про це:

http://www.aviation.com.ua/forum/viewtopic.php?t=3679&start=525

Львівська міжрайонна Львівська транспортна та обласна прокуратури (Крикливець, Кір'яков, Подубинський, Паламар, Гураль, Левицька, Квас, обл. прокурор О.Баганець,...) та клерки Державіаадміністрації О.Овчінніков та О.Давидов кришують розкрадання майна та коштів державного авіапідприємства та допомагають шахраям розправлятися з Вільною профспілкою, яка заважає красти.
Державне майно ДАП "Львівські авіалінії" віддано в управління абсолютно некомпетентним в цивільній авіації залізничникам Є.Дихне та відставному вояці-коменданту С. Підгородецькому, засланим на авіапідприємство за час панування "регіоналів".
Умисно укладаються завідомо збиткові угоди (ДП АК"Євролайн", "Монос",...), розкрадають кошти, масово звільнюють неугодних, доводять державне авіапідприємство до жалюгідного стану з метою «прихватизації».
СБУ, продажна прокуратура, нібито імітують розслідування та далі нічого не йде - дерибан продовжується.
Звернення в прокуратуру, Інспекцію праці у Львівській обл. щодо систематичних і умисних порушень трудового законодавства, Галузевої угоди та інших законодавчих актів з виплати заробітної плати і відпускних залишились без відповіді, або отримано відписки не по суті заяв від ПРОДАЖНИХ клерків транспортної та обл. прокуратур, які покривають беззаконня, не приймають жодних мір,затягують час і дають можливість керівникам доводити державне підприємство до банкрутства, стійкої фінансової неспроможності, потурають не виплачувати працівникам заробітної плати.
Жоден керівник за порушення трудового законодавства не був притягнутий до кримінальної відповідальності.
Гоніння виборних осіб Вільної профспілки. За сфальсифакованими документами всіх виборних членів ВПІТП подано на звільнення. Не виконується рішення суду "іменем України" (набуло законної сили) про поновлення на роботі заступника голови ВП ІТП. Дійшли до збору підписів та безпідставних звинувачень продажною корумпованою прокуратурою.
Колійники-керівники ДАП «Львівські авіалінії». постійно збільшують кількість рахунків в банках, намагаючись уникнути виплат по боргових зобов'язаннях та за виконавчими листами.
Т.в.о ген директора Є.Г.Дихне постійно відсутній на робочому місці, знаходиться в Києві. СБУ написала відписку, нібито не володіє інформацією, який він там має бізнес. Дерибаном підприємства за дорученням Є.Г.Дихне займається його перший заступник, відставний вояка комендант залізничного вокзалу С.І.Підгородецбкий. Підписує з перевищенням повноважень від імені власника підприємства (Мінтрасзв’язку)всі накази на масові скорочення, догани та звільнення неугодних.

Добавлено (18.10.2008, 23:26)
---------------------------------------------
Дихне з Підгородецьким знайшли «кришувальника» Овчіннікова в Державіаадміністрації, який відписує, нібито профспілки офіційно" не існує, незважаючи на визнання профспілки рішенням суду, що набув законної сили. Державіаадміністрація зацікавлена в розкраданні єдиного державного авіапідприємства на Україні.

Шахрайство та перевищення влади.
В період масових скорочень штатних працівників, за сфальсифікованими заходами на посадку нібито з 70 м хмарності при ясному небі прийнятий пенсіонер І.Турик, який попався на шахрайстві з незаконним отриманням льотної пенсії, прописаний в гуртожитку, маючи власну квартиру...
Після псевдо-польотів І.Турика переписали бортовий журнал літака, переклеїли сторінки… Прокуратура та Державіаадміністрація це шахрайство покривають, жодного разу не звертались в метеослужбу для перевірки погоди, не звертались в пограничну та митну служби для підтвердження факту виконання польотів І,І.Туриком, -лише відписки без жодних аргументів - "порушень не встановлено".
Шахрайство з розподілом житла на авіапідприємству "потрібним - своїм людям". А.Правосуду за особливі заслуги надали квартиру без всякої черги за підробними документами. Прокуратура фальсифікує перевірки.
З приходом до керування Є.Дихне з С.Підгородецьким фальсифікується бухгалтерська звітність тазнищують архівні документи державіапідприємства. Не зважаючи на заключення Держархіву про незаконність знищення під час судових тяжб, прокуратура порушень «не вбачає» - кришує шахраїв.

Дихне з Підгородецьким працювали з шулером !!!
http://vikulka2.strana.de/jemal.pdf 58 сторінок.
Вільна профспілка їх попереджала. Але... уклали завідомо збитковий Договір № 61 від 18.06.07 р. між ДАП «Львівські авіалінії» та ДП Авіакомпанія «Євролайн» (підписаний Матюшенко В.Л.) за яким Ан-24 здавався в оренду Джемалу за 300 у.є./година разом з екіпажем.

Добавлено (18.10.2008, 23:28)
---------------------------------------------
Розкрадання коштів:
Більше 18 млн. грн. обігових коштів зникли невідомо куди, СБУ нібито виявило розкрадання 830000 грн., КРУ виявило розкрадання 1500000 грн., за підробним виконавчим листом вкрали 300000 грн. і ... ніякого реагування, не прийнято жодних мір прокуратурою та СБУ.
Продажні прокуратура та податкова не притягнули до відповідальності жодного злодія.

http://portal.lviv.ua/news/2007/06/19/142247.html
СБУ виявило зловживання керівництва «Львівських авіаліній» на 825 тисяч гривень
19 червня 2007
УСБУ у Львівській області виявило зловживання керівництва ДАП «Львівські авіалінії» на 825 тисяч гривень, передає прес-служба УСБУ у Львівській області.
Керівництво авіапідприємство підписало угоду з італійською фірмою. Згідно з угодою передбачалося надання цій фірмі для продажу фіксованого блоку місць на авіарейси зі Львова до Рима та Неаполя.
Проте, як встановила перевірка цієї угоди, представники обох сторін підписали кілька додатків до угоди, якими було змінено число місць для перевезення та їх оплати. Згідно з новими умовами угоди, італійська фірма оплачувала місця за ціною, що нижча від собівартості, а непродані місця повертала перевізнику. Відтак, протягом 2006 року «Львівським авіалініям» завдали збитків на суму понад 829 тисяч гривень.
Зважаючи на ці матеріали, спецпідрозділ УСБУ у Львівській області порушив кримінальну справу проти посадовців «Львівських авіаліній» за ознаками злочину, передбаченого частиною 5 191 статті ККУ (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

http://zik.com.ua/ua/news/2007/05/30/76542
«Львівські авіалінії» продавали іншій фірмі квитки до Італії, занизивши ціни на 1,5 млн грн.
Травень30 2007 12:01
Під час ревізії на ДАП «Львівські авіалінії» Контрольно-ревізійне управління (КРУ) у Львівській області виявило недоотримання фінансових ресурсів: підприємство реалізовувало 2006 року для іншої фірми квитки на регулярні рейси «Львів-Рим-Львів» та «Львів-Неаполь-Львів» за цінами, нижчими від їх собівартості майже на 1,5 млн грн. Крім того, авіапідприємство переплатило до Пенсійного фонду страхових внесків на 63,7 тис. грн. З інших причин зайво витрачено ще 19,4 тис. грн, – про це Західну інформаційну корпорацію повідомила прес-служба КРУ у Львівській області.

Добавлено (18.10.2008, 23:28)
---------------------------------------------
http://www.avia.gov.ua/news/archive.htm
Новини Державіаадміністрації - управління юстиції вкрало 302000 грн. за підробленим виконавчим листом.
Щодо подій на Державному авіаційному підприємстві «Львівські авіалінії».
Державна авіаційна адміністрація України в ході вивчення ситуації, що склалась на Державному авіаційному підприємстві «Львівські авіалінії» виявила, що 24 – 25 липня поточного року з рахунків ДАП «Львівські авіалінії», відповідно до платіжних вимог Головного управління юстиції у Львівській області, було стягнуто більше ніж 300 тис. грн. Вказані у платіжних вимогах кошти призначались на сплату боргу авіапідприємством перед Управлінням пенсійного фонду у Львівській області відповідно до рішень Господарського суду.
Проте, 7 серпня поточного року стало відомо, що зазначені кошти були спрямовані на погашення боргу авіапідприємства перед Прус С.В. відповідно до рішення Яворівського районного суду (виконавчий лист від 11.11.2005). Заява про відкриття виконавчого провадження зареєстрована у канцелярії Головного управління юстиції Львівської області 17 липня 2007 року (реєстраційний номер № 802/09-01-22).
Постановою від 18.07.2007 було відкрито виконавче впровадження про стягнення із ДАП „Львівські авіалінії” на користь Пруса Сергія Валерійовича 302 000,00 грн. Шкоди, заподіяної каліцтвом, та 1 700 грн. державного мита.
За інформацією, отриманою Державіаадміністрацією, у 2005 році Яворівським районним судом «...не розглядалась цивільна справа за позовом Пруса С.В. до ДП „Львівські авіалінії” про відшкодування шкоди, і відповідно виконавчий лист по такій справі не видавався» (лист Яворівського районного суду).

http://portal.lviv.ua/news/2008/06/03/181147.html
03 червня 2008 18:11 Проти підприємців «Львівських авіаліній» порушено кримінальну справу/
Прокуратура Львівської області 31 травня цього року порушила кримінальну справу за фактом зловживання своїм службовим становищем особами ДАП «Львівські авіалінії» при продажу літака Ан-12-БК. Про це повідомляє www.zaxid.net із посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.
З’ясувалося, що службові особи ДАП «Львівські авіалінії», зловживаючи службовим становищем, умисно, в інтересах третіх осіб, подали інформацію, в якій вказали про відсутність на літаку Ан-12-БК повітряних гвинтів та комплекту паливних баків. Через що реальна вартість літака була занижена.
Після цього, між ДАП «Львівські авіалінії» та фірмою-покупцем укладено договір купівлі-продажу Ан-12, за яким літак поставляється справним. У подальшому на вказане повітряне судно за рахунок «Львівських авіаліній» було встановлено повітряні гвинти та паливні баки без стягнення оплати за це обладнання з покупця.
Внаслідок таких незаконних дій державному авіапідприємству заподіяні збитки у розмірі близько 270 тисяч гривень. Слідство триває.

Рудьковського "пішли", але Вінський з Давидовим залишили колійників дерибанити "Львівські авіалінії".
На даний момент, після розпродажу літаків на агробіржі, прокуратура всі кримінальні справи позакривала або 2призупинила".

Добавлено (01.05.2009, 19:40)
---------------------------------------------
Порушена кримінальна справа щодо керівництва - розкрадання в особливо великих розмірах. І зразу ж звільнили Голову Вільної профспілки ІТП ДАП "Львівські авіалінії" Володимира Вереса.
Для початку зібрали підписи диких "льотчиків", що В.Верес впливає на їх "безпеку польотів", відсторонили від роботи авіатехніка, а потім керівнички С.Підгородецький з Д.Чевердюком дали команду не пропускати його на прохідну. Наказ про звільнення, трудової книжки не видали.

Добавлено (15.05.2009, 15:45)
---------------------------------------------
23.03.2009 року слідчим відділенням податкової міліції ДПІ у м. Львові відносно службових осіб ДАП "Львівські авіалінії" було порушено кримінальну справу за фактом розкрадання державного майна в особливо великих розмірах, за ознаками злочину передбаченого ч.5 ст. 191 КК України.
Помста керівників у змові з чільниками Мінтрансзв'язку та Державіаадміністрації:
30.04.09 p. звільнили Голову Вільної профспілки ІТП ДАП "Львівські авіалінії" Володимира Вереса.
Для початку зібрали підписи "льотчиків", що В.Верес впливає на їх "безпеку польотів", відсторонили від роботи авіатехніка, видали тайний наказ про догану, а потім керівнички С.Підгородецький з Д.Чевердюком дали команду не пропускати його на прохідну. Наказу про звільнення, трудової книжки не видали.

В.Верес дитина-політв'язень, народився в п. Нексикан, магаданької області (Колима).
Вони забули, що В. Верес має статус потерпілого від політичних репресій (народився в концентраційному лагері СРСР на Колимі) та підпадає під захист Законів України щодо жертв політичних репресій (Постанова ВР України від 19.11.92р. №2805-ХІІ), а також Рішення Львівської обласної ради № 850 від 10.03.09р. " Про визнання громадян потерпілими від політичних репресій").
Правил внутрішнього розпорядку на авіапідприємстві не існує з дня приходу Чевердюка, Колдоговір не примався з 2006 року і не продовжувався.
Та й ст. ст. 170, 172 ККУ ще не відмінили.
Отже, панове - товарищи ...
http://www.aviation.com.ua/forum/viewtopic.php?t=3679&postdays=0& ;postorder=asc&start=720


ВП ІТП
 
kolberaДата: Пятница, 12.06.2009, 14:20 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Я чет запутался sad
 
stiralkam1Дата: Суббота, 20.06.2009, 05:49 | Сообщение # 3
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Вот так тема smile
 
ВПІТПДата: Среда, 30.09.2009, 18:09 | Сообщение # 4
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Репутация: 0
Статус: Offline
ВІЛЬНА ПРОФЕСІЙНА СПІЛКА ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ
ДАП “ЛЬВІВСЬКІ АВІАЛІНІЇ”

ЄДРПОУ 36545333 E-mail: vpitp@meta.ua, vpitp@ukr.net
м. Львів, Аеропорт ЦА Mob. +38050 8377955
Для пошти: 79049, м. Львів-49, а/с 10421
№ 09-11 22.09.2009 р.

Прем’єр – міністру України Ю.В. Тимошенко
Копія: Конфедерація вільних профспілок України

В И М О Г А

Вільна професійна спілка інженерно – технічних працівників ДАП «Львівські авіалінії» (надалі ВПІТП) створена Установчими зборами 09.03.1995р. як самостійна профспілка, членська організація Конфедерації Вільних профспілок України, Свідоцтво №62 від 04.04.1995р.
21.04.1995р. Генеральний директор ДАП «Львівські авіалінії» Л.Ю.Загрева на Конференції трудового коллективу повідомив про створення ВПІТП та ознайомив присутніх зі змістом Свідоцтва, виданому профспілці.
29.06.2006р. на Загальних зборах ВПІТП прийнято рішення про зміну назви «Вільна професійна спілка інженерно-технічних працівників АТБ ДАП «Львівські авіалінії» на «Вільна професійна спілка інженерно-технічних працівників ДАП «Львівські авіалінії» та її легалізацію у Львівському міському управлінні юстиції.
Відповідно до Рішення Конституційного Суду України щодо відповідності Конституції України (конституційності) статей 8, 11, 16 Закону України "Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності" (справа про свободу утворення профспілок) від 18 жовтня 2000 року (N 11-рп/2000,Справа N 1-36/2000) профспілка діє з моменту затвердження статуту і не потребує попереднього дозволу на свою діяльність.
Протягом 2006 - 2009 років профспілка неодноразово надсилала повідомлення про свою діяльність як до Мінтрансзв’язку так і до керівництва ДАП «Львівські авіалінії» відповідно до чинного законодавства.
В порушення Конвенцій МОП № 87 та № 94, ст. 36 Конституції України, КЗпП, Закону України Про професійні спілки, їх права та гарантії Діяльності, Галузевої угоди п 9. Гарантії діяльності профспілок, адміністрація ДАП «Львівські авіалінії» та чільники Державіаадміністрації не визнають ВПІТП, вимагають отримання попереднього дозволу на діяльність профспілки, протидіють участі ВПІТП в укладанні Колективного договору на авіапідприємстві, виконанні статутних обов’язків керівникам ВПІТП, з метою фальсифікацій постійно викрадається поштова кореспонденція для ВПІТП, що створило перешкоди для безпроблемної легалізації ВПІТП в органах юстиції.
Грубо порушено:

1. Адміністрація протидіє реалізації прав та гарантій діяльності профспілки, встановлених чинним законодавством, допускається втручання в її діяльність, обмеження прав та перешкоджання їх здійсненню.

2. Не надається наявна інформація про результати господарської діяльності підприємства.

3. Не надаються проекти власних нормативно-правових актів з питань, що стосуються трудових, соціально-економічних інтересів працівників галузі розглядати з урахуванням думки профспілок. Прийняті нормативно-правові акти взагалі не доводяться до ВПІТП. Не здійснюється розгляд пропозицій ВПІТП, на звернення не відповідають ні адміністрація ДАП «Львівські авіалінії» ні Державіаадміністрація.

4. Профспілка не інформується про призначення або звільнення з посад керівників підприємства.

5. Не проводяться зустрічі, консультації на принципах соціального партнерства. Не інформується ВПІТП про плани і напрямки розвитку підприємства, не запрошуються представники ВПІТП для участі в нарадах, засіданнях адміністрації з питань, що стосуються трудових, соціально-економічних інтересів працівників.
Адміністрація у всіх власних прорахунках звинувачує ВПІТП, надаючи трудовому колективу на власний розсуд підібрану інформацію з Інтернету, не підтверджену документально або в судовому порядку.

6. Не надаються ВПІТП безкоштовно необхідні для її діяльності приміщення з обладнанням, опаленням, освітленням, прибиранням, охороною, засобами зв’язку для постійного користування і, у разі необхідності, транспортом.
Не забезпечується можливість розміщувати власну інформацію у приміщеннях і на території підприємств у доступних для працівників місцях.

Добавлено (30.09.2009, 18:09)
---------------------------------------------
7. Не забезпечуються законні гарантії працівникам, у зв’язку з обранням їх до складу виборних профспілкових органів ВПІТП.

Натомість адміністрацією авіапідприємства та Державіаадміністрації в особах: С.Підгородецький, Д.І.Чевердюк, О.Овчінніков, О.Давидов збирають та підтримують наклепницькі звинувачення зібрані під тиском адміністрації в шахрайстві та роботі на рейдерів щодо виборних осіб ВПІТП, що не підтверджені рішеннями судів.
По даний час не виконане Рішення суду від 07.11.2007р. про поновлення на роботі заступника голови ВПІТП І.П.Лисака.

8. Не поширюють на виборних та штатних профспілкових працівників ВПІТП пільги і гарантії, що передбачені колективними договорами.
Надаються заборонені Конституцією України та Законом переваги та пільги первинній профспілковій організації профспілки «Авіапрацівників України», в т.ч . вільно розпоряджатися фондом соціального страхування на користь її членів.

9. Не надається можливість голові ВПІТП безперешкодно відвідувати та оглядати місця роботи на підприємстві, ознайомлюватися з документами, що стосуються трудових прав та інтересів працівників.
Натомість Голову ВПІТП звільнено з роботи шляхом фальсифікацій службових документів та написання наклепів представниками «льотчиків».

10. На вимогу ВПІТП не надаються в тижневий термін відповідні документи, інформація та пояснення, що стосуються додержання законодавства про працю, умов праці, виконання колективного договору, соціально-економічних прав працівників та розвитку підприємства.
Натомість ВПІТП не допущена в порушення чинного законодавства Про колективні угоди до участі в комісії по розробці Колективного договору, хоча ВПІТП має вищий статус чим первинна профспілкова організація профспілки «Авіапрацівників України».

11. Не розглядаються протягом 7 днів вимоги і подання ВПІТП щодо усунення порушень законодавства про працю та колективного договору, не вживаються невідкладні заходи до їх усунення.
Взагалі ігнорують звернення ВПІТП, або відписують дурниці.

12. Не надається можливість ВПІТП перевіряти розрахунки з оплати праці та державного соціального страхування, використання коштів на соціальні та культурні заходи і житлове будівництво.

13. Щомісячно не відраховуються кошти підприємства для ВПІТП на культурно-масову, фізкультурну та оздоровчу роботу, передбачених колективним договором, але не менше 0,3 відсотка фонду оплати праці підприємства з віднесеннях цих сум на валові витрати.

14. Не надається працівникам підприємств, що обрані до виконкому ВПІТП і незвільнені від своїх виробничих чи службових обов’язків, вільний від роботи час, але не менше 4-х годин на тиждень для виконання громадських обов’язків в інтересах трудового колективу, участі в роботі виборних профспілкових органів, а також додаткову відпустку тривалістю до 6 календарних днів на час профспілкового навчання із збереженням середньої заробітної плати на умовах і в порядку, визначених колективними договорами.
Натомість без звернення до ВПІТП і без погодження з ВПІТП та Конфедерацією вільних профспілок України звільнені з роботи члени виборних органів ВПІТП без права повернення на авіапідприємства, а на їх робочі місця приймаються сторонні особи.

ВИМАГАЄМО:
1. Вжити негайних заходів по усуненню вказаних вище порушень законодавства України та міжнародних угод, припеинити переслідування членів ВПІТП.
2. Вжити заходи по негайному проведенню конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора ДАП «Львівські авіалінії» для усунення від управління Державним авіапідприємством нелегітимних керівників, що не відповідають вимогам Постанови кабінету міністрів України Про проведення конкурсного відбору керівників державних суб'єктів господарювання.
3. Провести перевірку на відповідність чинному законодавству нової редакції Статуту Державного авіапідприємства “Львівські авіалінії».10 квітня 2009 року за №389 Міністерством транспорту та зв’язку України зареєстровано новий Статут Державного авіапідприємства “Львівські авіалінії».

Додатки:
1. Свідоцтва ВПІТП №62 від 04.04.1995р. та № 87 від 04.07.2006р.
2. Довідка ЄДРПОУ АА № 062320.
3. Перша сторінка легалізованого статуту від 29.06.2006р.

З повагою та пошаною,

Голова Вільної профспілки ІТП
ДАП «Львівські авіалінії» Верес В.М.


ВП ІТП
 
ВПІТПДата: Воскресенье, 13.03.2011, 13:05 | Сообщение # 5
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Репутация: 0
Статус: Offline
Державну авіакомпанію ”Львівські авіалінії” системно розкрадають. Мінтрансзв'язку керувати підприємством умисно засилає за підроленими конкурсами аферистів відставників війскових та ін. без профільної освіти і без досвіду роботи в галузі ЦА: (Матюшенко, Чевердюк, Дихне, Підгородецький, Бєлоусов...), які довели державне авіапідприємство до фінансової неспроможності, розпродали літаки як металолом i майно підприємства. За 3 роки борги зросли більше 50 000 000 грн. Вкрали: більше 16 млн. грн за висновками КРУ, 6,1 млн.рн. завідомо збиткові оренди літаків з екіпажами, 302000 грн. вкрали за фальшивим виконавчим листом в 2007 році ... Чевердюк з Бєлоусовим в судах намагаються стягнути з авіапідприємства на рахунок приватних ТзОВ Чевердюка > 10,5 млн. грн. Під час панування Д.Чевердюка на авіапідприємстві, перший заступник ГД С.І.Підгородецький підписав договір на експлуатацію літаків фірмами Д.Чевердюка та "Мостобуд". Розкрадання майна і коштів кришують Державіаадміністрація та транспортна прокуратура. Позакривали всі кримінальні справи щодо розкрадань, невиплат в ПФ ... Розправляються з Вільною профспілкою та уповноваженими членами в колективному трудовому спорі (конфлікті), бо заважають красти. Звільнені всі виборні члени профспілки та уповноважені представники в трудовому конфлікті, що розглядався НСПП. Накази на звільнення та догани підписав перший заступник ген. директора С.І.Підгородецький, хоч не існує жодних наказів на уповноваження його виступати від імені підприємства, власника та роботодавця. Ці так звані "керівники" не були внесені в ЄДРПОУ (форма №6) і не набули цивільної дієздатності діяти від імені підприємства. Юридично, в 2007-2009 роках підприємством керував покійний гендиректор О.П.Ковальчук.

На місця звільнених членів Вільної профспілки прийняті інші особи, лояльні до некомпетентного кервництва.

Зільнені кваліфіковані пілоти - тепер їм Держава платить пенсію, а на їх місце прийняті перенавчені на пілотів лояльні до керівництва особи: штурман та бортінженери. Для них, як особливо відданих адміністрації, після підписання наклепницьких звернень на виборних членів Вільної профспілки, - підроблено наліт та льотні перевірки для видачі пілотських посвідчень.
І це є забезпечення економічної безпеки держави?

Ситуація на підприємстві:

TV програма журналістських розслідувань “Хто тут живе?” 09.03.11р.
http://ziktv.com.ua/projects/programa-hto-tut-zhive-09-03-11/

http://www.aviation.com.ua/forum/viewtopic.php?t=6670
http://www.aviation.com.ua/forum/viewtopic.php?t=7994
http://lawngo.net/index.php?itemid=1552
http://lawngo.net/index.php?itemid=1358
Занесення гроба з відписками для продажної прокуратури:
http://photo.i.ua/user/2709126/215452/


ВП ІТП
 
samaraindiДата: Суббота, 07.11.2015, 18:31 | Сообщение # 6
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Репутация: 0
Статус: Offline
Для успеха любого дела нужно лишь одно - заниматься им каждый день. анальный оргазм
 
Форум » Отношение к НФПУ » Отношение к НФПУ » Львівські авіалінії -розкрадання державного авіапідприємства (державний дерибан в цивільній авіації)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright VideoMax © 2024      Сайт управляется системой uCoz